Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
Mně by se líbil Rybář v poli pšenice,
na prut by lovil odlesky ze slunce,
a mě Vodu miloval by vzpomínkou,
jednoho dne tu zlaté klásky nebudou.
Tohle byla moje druhá verze, o něco učesanější...nějak sem se nemohla rozhodnout , tu první mám nějak raději.