Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
no jo - je doba digitálů takže spousty samozvaných fotografů dobejvá svět :)
málokdo o fotografii přemýšlí - no jo ale to je se vším
má to myšlenku - vtipné pojetí - a to teda cením ;)
téda já fotím nadprůměrně jo? hmmmm - tak to si zarámuju - TAKY DÍKY
je to MyJesus - značka FŠECH rychlofůdů